Miks tasub vähemalt korra osaleda kaunite küünte koolitusel?

Kui oled mõelnud, et soodsam ja kiirem oleks osata ise oma küüsi lakkida, selle asemel et küünestuudios käia? Uuri, mille järgi koolituskohta valida, et osata valida parim!

* Esmalt soovitame enne koolitusele minekut tutvuda koolitust korraldava küünestuudio töödega. Ilmselgelt õpetatakse seda, mida ise teha osatakse ja hea oleks, kui sind enne koolitusele minemist selle küünestuudio poole miski nii-öelda tõmbab. Näiteks nii nende küünemaalingute käekiri kui otseloomulikult ka viis, kuidas nad oma veebilehel kliendiga suhtlevad.

* Olles tutvunud koolitusi korraldava küünestuudioga interneti vahendusel, on soovituslik seda ka vähemalt korra külastada. Mine ja veendu ise, kas stuudios tehakse su küüned täpselt sellisteks, nagu sulle meeldib? Pane ka tähele, kuidas vastatakse küsimustele – kas julgustavalt või nii, et pärast kolmandat küsimust paned parem suu kinni ja edasine protseduur toimub vaikides? Jälgi, kuidas ja milliseid nõuandeid sulle jagatakse. Kui saad juba küünetehnikult olulist teavet, kuidas oma küünte eest hoolt kanda ning milliseid nippe võiksid kasutada oma küünte pikaajaliseks ja tervislikuks kestmiseks, siis mõtle, kui kasulik oleks sulle veel selle stuudio küüntekoolitus!

* Koolitusele minekut ei ole vaja karta. See on võimalus avastada küünetehniku imeline maailm. Näiteks saad sa teada, mida ja kuidas küüntel tehakse ja nii mõistad, mille eest oma küünetehnikule maksad. Saad kaasa oskuse märgata, mida küünetehnikud sinu küüntega teevad ja sedagi, kuidas küünetehnikud üksteisest eristuvad. Kõigil on oma käekiri, kuid teatud tegevustes peab siiski valitsema õige järjekord ja tehnika.

* Kui tunnetasid koolitusel, et see on “sinu maailm” ja sa tahad selles edasi areneda, siis tea, et oled üks kümnest õnnelikust. Just nii ütlevad koolitajad – koolitusel osalenutest saab küünetehnik vaid igast kümnendast. Selleks miskiks on vaja lisaks teadmistele ka sisemist tõuget ja annet. Suur väärtus on aga seegi, et mõistad selle ala spetsiifikat.

* Oled algaja ja pelgad? Koolitused ongi mõeldud selleks, et sa avastaksid midagi uut! Kindlasti ei ole sina seal ainus, kelle jaoks võib asi segane tunduda. Koos õppides ning üksteist aidates saab palju vajalikku infot selleks, et kodustes tingimustes vähem oma küüsi kahjustada.

* Kõikide küünetehnikute soov on, või vähemalt peaks olema, et nende juurde pöörduksid tervete küüntega inimesed. Mida teadlikumad on kliendid oma küüntega toimetamisest, seda paremat tööd saavad teha ka küüntehnikud. Sina saad teadmisi küüntest õigesti valitud koolitusel! Nii, nagu kõik vajavad arenguks tõuget ja inspiratsiooni, vajavad seda ka küünetehnikud. Targa kliendina inspireerid oma küünetehnikut olema oma alal asjatundja.

* Jah, ei saa välistada, et teinekord võib aidata ka internetist õppevideote ja abistavate artiklite otsimine. Õnnefaktor on siin aga suur, sest kahjuks võib tulla ette olukordi, kus abistav materjal on raskesti arusaadav või segaselt kirja pandud. Samuti on võimalus, et enda küüntele teed ilusa maniküüri asemel hoopis katastroofilise värviplätaku, mille eemaldamisele ja uue maniküüri peale kandmisele läheb kokku hoopiski rohkem aega, kui oleksid soovinud. Sellises olukorras võid jääda hiljaks kokkulepitud kohta ning kokkuvõttes võib heast kavatsusest interneti abiga oma küüned ilusaks teha saada õudusunenägu.

* Koolitusmõtetega on soovituslik pöörduda Trendnails Küünestuudios toimuvatele koolitustele, kus õigete vahendite ja hea nõuga kõik keerulised asjad ja ilusate küünte tegemine sulle selgeks tehakse. Trendnails Küünestuudios on koolitustel võimalik õppida maniküüri ja pediküüri tegemist, geellakkimist ja palju muud.

Kui sul on suur soov hakata küünetehnikuks, saad sedagi tulla õppima küünetehniku baaskoolitusele. Kõik, mida peaksid teadma oma küünte hooldamisest ja ilustamisest, saad sa nendelt koolitustelt endaga kaasa. Koolituselt lahkudes oled juba piisavalt vilunud, et kodus nii mõnegi varasemalt täiesti võhivõõra tegumoega oma küüsi kaunistada. Kui sul ei ole kodus vahendeid, millega oma küüsi ilustada, saad needki Trendnails Küünestuudiost kaasa osta, et ennetada poest valede asjade ostmist.

Rohkem infot koolituste kohta ning võimaluse nendele registreerida leiad SIIT.

Kui siiski soovid, et sinu küüned saaksid ilusaks nii, et ise selle jaoks midagi erilist tegema ei peaks, broneeri aeg Trendnails Küünestuudiosse SIIN.

BRONEERI ONLINE (Tallinn)