4 argumenti, mille järgi valida geellaki kuivatamiseks lamp

Millist lampi eelistada, kas UV-d või LED-i või hoopis UV/LED-i? Kui sindki vaevab see küsimus või oled lihtsalt mõelnud, et sul võiks kodus olla üks lamp, millega geellaki kuivatamine võtaks aega vaid minuti, siis pakume sulle nelja põhjust, miks eelistada üht lampi teistele.

Kui vanasti oli veel tavaline, et peale iga uut küüntele kantud küünelakikihti oli vaja rahulikult ja hoolikalt lasta oma küüntel vähemalt kümme minutit kuivada, siis tänapäeval on sellised mured juba ammu murtud.

Nüüdsest saad oma geellakiga kaetud küüned panna vaid üheks minutiks LED- või UV-lambi alla, et siis need sealt täiesti kuivade ning määrdumiskindlatena välja võtta. Kuid lisaks UV-ning LED-lampidele on müügil ka UV/LED-lambid.

Miks on kasulikum eelistada üht teisele? Toome sulle välja kolm põhjust, miks just UV/LED-lambid on tavalisest UV-või LED-lambist paremad.

* Kompaktsus – Väide, et kõik geellakid on ühesugused, ei pea vett. On olemas nii lakid, mis kuivavad ainult LED-lambi valguse all kui ka lakid, mis ei vaja kuivamiseks erilist LED-lambi valgust, vaid saavad kuivada ka UV-lambi all. Vahel võib poes õige laki valimisel tekkida raskusi. Selleks, et sul sellist muret enam kunagi ei peaks tekkima, on mõttekas osta lamp, milles on koos nii UV-kui ka LED-lambid. Küll oleks suur nördimus, kui ühel hetkel koju jõudes avastad, et lakk, mille tahtsid oma küüntele kanda, jääb nüüd riiuli peale seisma lihtsalt sellepärast, et oma LED-lambi all sa seda kuivaks ei saa. Iga tark naine vajab endale koju UV/LED-lampi, millega sellist tobedat probleemi hõlpsasti ära hoida.

* Soodsad ülalpidamise kulud – Teatavasti kaotavad UV lambi pirnid ajaga oma võimsust ning geeli kuivamise aeg muutub pikemaks. Seepärast tuleb UV lambi pirne tihti vahetada, mis muudab ka UV lambi ülalpidamise kulukamaks. LED ja UV/LED lambi puhul pirnide vahetamise vajadus puudub ning pirnide tööiga on ca 40 000 tundi.

* Kokkuvõttes soodsam – Kui oled siiski otsustanud, et küünelakk, mis sinu LED-lambi all ei kuiva, peab siiski saama sinu küüntel ilutseda ning oled selle jaoks otsustanud osta UV-lambi, pead välja käima umbes 50 eurot. Liites sellele esimesed 25 eurot, mille panustasid oma esialgse LED-lambi peale, tuleb väljaminek kokkuvõttes 75 euro suurune. Ostes kohe endale UV/LED-lambi, oled päästnud ennast mitte ainult lõputust odavaima ning samas kvaliteetseima UV- või LED-lambi otsingust, vaid ka lisaväljaminekust. Ostes UV/LED-lambi, säästad vähemalt 15 eurot. Selle raha eest saad osta endale geellaki ning mitte muretseda, kas see lambi alla pannes kuivana välja tuleb.

* Kerge leida – Lisaks sellele, et saad säästa raha ning kuivatada kaht tüüpi geellakke, on ka lampe müüva koha leidmine sinu jaoks kergeks tehtud. Nimelt UV/LED-lambi saad sa endale osta Trendnails küünestuudiotest. Stuudiotest saad ka vastuseid tekkivatele küsimustele ning kindlust, et teed lampi ostes kõige õigema otsuse. Kui sul varasem kogemus puudub, jagavad küünetehnikud häid nippe ning vajadusel ka näitavad UV/LED-lambi imelisi oskusi ja selle tõhusust geellaki kuivatamisel sinu küüntel.

Ostes endale UV/LED-lambi Trendnails küünestuudiotest, saad endale aja broneerides oma küüned kohe ka ilusaks teha. Niisiis on tegemist jällegi “kaks kärbest ühe hoobiga”- olukorraga: ostes endale ilusa tehnoloogilise geellaki kuivatamise aparaadi, saad sealjuures ilusaks teha ka oma küüned.

Rohkem teadmisi UV/LED-lambi kohta saad Trendnails Küünestuudiost

BRONEERI ONLINE (Tallinn)