Kuidas muuta veebruaris küüned armastust kiirgavateks?

Uue aasta oleme vastu võtnud, samuti on kohale jõudnud kukeaasta. Järgmisena saab veebruaris, sõbrapäevale kohaselt, näidata terve kuu jooksul oma armastust. Pole vahet kelle või mille vastu või mida oodates – roosid ja südamed küüntel on veebruaris igati sobivad.

Just nüüd ilmub tasapisi esimene kevadeootus ja koos sellega tekib üha rohkem positiivseid emotsioone. Sea korda juuksed, proovi mõnda uut meiginippi ja löö särama ka küüned! Kui sinu sees on peidus palju romantikat ja kevadisi tundeid, siis ongi aeg hoolitseda eriliselt ka oma küünte eest.

Mood on oluline terve aasta vältel, kuid kindlasti oled nõus, et veebruariga ei saa kuidagi kokku sobida pruun värv, tuhmus ning erksavärvilised triibud. Las need jäävad praegu minevikku.

Kuidas aga väljendada küüntel paremini armastust nii elu, sõprade ja miks mitte nii armsama kui ka üleüldse kevade vastu? Kas kanda ainult julget punast kõigis erinevates toonides või on veel mingeid võimalusi?

Siin sulle mõned mõtted, mida küüntele kanda

  • Kood on punane, samuti selle erinevad varjundid. Kuidas on võimalik üldse veebruaris ilma selle värvita elada? Iga pood, buss, riideese – sel imelisel kuul leiad midagi punast pea igalt poolt. Ehk isegi mitte teadlikult, vaid lihtsalt selle pärast, et veebruar soodustab seda.
  • Punaste kõrvarõngaste, punaste kivikestega kontsakingade ning erkpunase mantli juurde sobiksid nagu valatult punased küüned. Neil ei pea juures olema ühtki detaili, ka lihtsad punased küüned võivad veebruaris mõjuda täpselt õigesti. Sellised küüned võivad tunduda nii perfektsed kui ka elegantsed ja imelised.
  • Sobita värve omavahel – näiteks tumeroosa käekotiga võid kanda heleroosasid küüsi, lillakate telefonikaantega sobivad hästi kokku pehme kreemikasroosa lakiga kaetud küüned. Kõik, mis on vähegi punane või punase varjund, on veebruarikuus lubatud.
  • Kui soovid siiski midagi enamat, siis vali ainult miniatuursed küünemaalingud. Väike südameke küüne tipus, huulemotiiv küüne keskosas või miks mitte mõned roosid küüne alaosas. Küünemaalingud annavad küüntele maagilise ilme, teevad need märgatavamaks ning kiirgavad välja järjekindlust ja pühendumust.
  • Kuigi värvivalikul on punane kõige tähtsam, võib maalingutes kasutada ka teisi värve. Näiteks punasele võib aluslakiks panna mõne rahulikuma värvi. Armastuse väljendamiseks sobivad ka valged või beežid toonid. Vabadust ja helget tunnet väljendavad sinised toonid, rõõmu ning õnne kiirgab kollane lakk.
  • Armsad ning silmapaistvad on ka täpid. Kui teed roosale aluslakile valgega täppe, tunned end sama ülemeelikuna nagu lapsepõlveski. Täpid küünel sümboliseerivad järjekindlust ning lapsemeelsust, rõõmsat loomust ning positiivseid mõtteid. Kuna kümne küüne täpitamine on päris raske ning aeganõudev töö, siis veebruaris võid piirduda ainult kahe küüne täpitamisega ühel käel. Nõnda torkavad su küüned unikaalsuse poolest veelgi paremini silma.
BRONEERI ONLINE (Tallinn)