14 põhjust, miks paigaldada geelküüned

Kunstküüsi on kolme tüüpi: akrüül-, kangas- ja geelküüned. Igal neist on oma tugevad ja nõrgad küljed. Kirjeldame alljärgnevalt lausa 14 geelküünte positiivset omadust.

1. Geel on ohutu valik nii tegijale kui ka kliendile, kuna see on küüntele üks kahjutuimaid materjale, mistõttu on nende populaarsus mõistetav. Geel ei sisalda kahjulikke komponente – see on valguskõvastuv aine, mis avastati seitsmekümnendatel Ameerika hambaravis. Hambatäidisena on geel kasutusel ka tänapäeval. Geeli võivad kasutada nii last ootavad kui ka rinnaga toitvad emad, sest see materjal on tunnistatud 99% juhtudest allergiavabaks.

2. Geelküüned on kohe pärast hooldust kuivad ja valmis väljakutseteks.

3. Geel hoiab enda küüsi murdumast, sest geelküüned on tavamaniküüri ja püsilakiga hooldatud küüntega võrreldes väga vastupidavad.

4. Päris- ja geelküüntel silmaga vahet ei teegi, sest viimased paistavad välja väga loomulikud ja on kauni läikega.

5. Iga kolme või nelja nädala tagant hooldades hoiad kokku aega, sest geeli värv ei tuhmu ja küüned on pikka aega hoolitsetud.

6. Geelküünte suur värvivalik, igal hooajal uued moetoonid, prantsuse maniküür, läbipaistev geel – küüntehnikute mängumaa on lai!

7. Isegi ajutine värvivahetus püsivärvi puhul on lihtne – lisa vaid kiht või kaks sobivat küünelakki!

8. Geelküüned on eemaldatavad ka leotades, need eemaldatakse spetsiaalse lahuse abil. Iga hoolduse käigus näed, et oma naturaalne küüs on ilus ja terve.

9. Hooldusel pole vaja peljata, et viilimine ja puurimine tekitab küüntele kahjustusi. Tunda ei ole ei ebamugavust ega valu.

10. Geelküüsi võib kanda igal aastaajal, sest geeliga kaetud küüned on nagu enda küüned, mis ei karda madalaid ega kõrgeid temperatuure.

11. Geelküüned sobivad suurepäraselt ka pediküüriks. Ükskõik, kas kannad kinniseid või lahtiseid kingi – geelküüned ei murdu ega kooru maha.

12. Geelküünte murdmine on teist liiki kunstküüntega võrreldes vähem valulik.

13. Kui oma küüntel ei pruugi kehvema kvaliteediga lakk väga hästi püsida, siis geelküüntega seda muret pole – ka soodsam lakk peab hästi vastu!

14. Geelküüsi on mugav ka välja kasvatada, sest küüsi on võimalik ühtlaseks viilida ning väljakasvu lakiga peita.

Geelküünte veetlus sõltub paljuski küünetehniku osavusest. Sellepärast tasub usaldada vaid professionaale, et tunda end paigaldatud, hooldatud ja lakitud küüntega alati puhta, särava, hoolitsetud ja kaunina. Reeglina kestavad oskusliku küünetehniku paigaldatud küüned kauem.

BRONEERI ONLINE (Tallinn)