Trendnails soovitab: 7 viisi, kuidas hoida käed ja küüned soojas

Kui suvel ja soojal sügiselgi said küüned soojust päikeselt, siis kuidas hoida küüntes sooja juba saabuvatel külmematel ilmadel? Pakume selleks seitset tõhusat võimalust!

  1. Kanna kätele sooja kreemi. Selleks soojenda kuumemapoolses vees kätekreem ja kanna seda kätele tavalisest ohtramalt. Lase kreemil toimida kuni viis minutit ja seejärel tee mitteimendunud kreemiga kuni küünarnukkideni massaaži. Soe kreemitamine annab kätele pikemaks ajaks mõnusalt sooja tunde. Samuti tugevdab see kihistuvaid, pehmeid, kahjustatud või kergesti murduvaid küüsi ning niisutab käsi. Sooja kreemitamist võiks teha küünte seisukorrast sõltuvalt 5-6 päeva järjest ja siis pidada vähemalt nädalane paus. Protseduuri on soovitav teha päev enne küünetehniku juurde minekut. Samal päeval kreemitades ei pruugi lakk hästi peal püsida.
  1. Hästi aitab ka käte hõõrumine soojendatud riitsinusõliga.
  1. Kreemita õhtuti käsi ning küüsi. Kui nad ikka mõne aja pärast tunduvad külmadena, ära pelga panna kindaid kätte ka toas.
  1. Teed juues hoia käsi ümber tassi, neid niiviisi soojendades. Ära pane teetassi käest enne, kui tee joodud ning tunneta, kuidas soojus kandub sinusse nii joogist kui ka käte kaudu.
  1. Veelkord – kindad kätte! Sügisel on ju võimalus kanda nii-öelda poolkindaid ja lausa igal pool ning igal ajal. Kui sõrmed kipuvad külmetama, siis tõmba need kasvõi hetkeks kinda sisse oma peopessa sooja. Nii on võimalus käsi soojendada kasvõi kontoritööd tehes või miks mitte ka kodus olles. Vähetähtis pole ju seegi, et igal pool toimetades on tänu poolkinnastele nähtavad ka kaunid küüned.
  1. Muidugi tasub külmade ilmade saabudes vähenda käte kokkupuudet veega. Pärast käte märjaks saamist on soovituslik neid kreemiga niisutada, et vältida naha kuivamist. Kätekreem olgu külmemate ilmade saabudes alati käekotis!
  1. Tee kätele sooja vanni. Selleks lahusta 2 klaasitäies vees 2 spl meresoola ja leota käsi vees kuni 20 minutit. Vette võid lisada ka 2 klaasitäie vee peale 10 tilka joodi või ühe lahtiklopitud muna. Need niisutavad käsi enam.

Kõigi nende hoolitsuste juures tasub meeles pidada, et tähtis on jätkata ka korrapäraselt küünetehniku külastust, kellega vestledes saad kindlasti parimaid nõuandeid just sinu küünte niiskustaseme hoidmise kohta.

BRONEERI ONLINE (Tallinn)