Geellakkimine Tallinnas – kuidas valida parimat salongi?

Geellakkimine on muutunud üha populaarsemaks ja pakkujaid on tekkinud kui seeni pärast vihma. Kuidas valida parimat salongi, kus geellakkimine Tallinnas on tõeliselt tasemel?

Kui inimesel pole varasemalt geellakki olnud või puudub tal oma kindel salong, kus igakuiselt küüsi hooldamas käia, siis võib otsingumootori kaudu parima salongi valimine olla tõeline väljakutse. Kõik väidavad end olevat parimad, heal tasemel ja pikaajalise kogemusega, aga see ei pruugi alati tõsi olla.

Pikk kogemus pole alati tugevus

Tavaliselt on nii, et tehnikud kiitlevad oma pika kogemusega. Jah, aastatepikkune praktika võib tulla kasuks ja anda eelise näiteks kiiruse osas, aga samas ei pruugi see olla alati tugevus. Tehes aastaid sama tööd võivad teatud võtted muutuda nii standardiks, et uusi on raske peale õppida ja sedasi kas trendidega kaasas käia või püsikliente meeldivalt üllatada.

Vilumus võib tekitada ka lohakusvigu, sest tähelepanu hakkab hajuma. Värsked küünetehnikud seevastu on aga väga keskendunud, pühendunud ja hiljuti omandatud teadmiste praktikasse panemisel on motivatsioon kõrge. Neil on inspiratsioon lahti, motivatsioon laes ning huvi oma töö vastu suur. Nii et küünetehniku kogemuse asemel tasub vaadata hoopis tehtud tööde pilte ja lugeda tagasisidet.

„Meie juures on parim geellakkimine Tallinnas!“

Salongidesse, kes väidavad jõuliselt, et just nemad on „parimad“, tasub suhtuda ettevaatlikult. See, mis ühe jaoks on parim, ei pruugi seda olla (ja tihti polegi) teise jaoks. Just nagu ka reklaamidega – kui üks asi peaks sobima kõigeks, siis tõenäoliselt ei sobi ta millekski. Nii peaks suhtuma kahtlustavalt ka suurtesse sõnadesse, mis lubavad enneolematuid kogemusi, parimaid tulemusi jne.

Salong peab olema viisakas, küünetehnikud korraliku väljaõppega ning materjalid ja tehnika professionaalne. Pole vaja taga ajada „parimat“, piisab sellest, kui salong tundub just sinule hea ja turvaline.

Vaata kodulehte, loe tagasisidet ja vaata tehtud tööde pilte

Selleks, et teaksid, kas salong vastab sinu kriteeriumitele, standarditele ja kas tunneksid end seal hästi, külasta kindlasti salongi kodulehte, vaata pilte nii salongist kui ka tehtud töödest ning loe tagasisidet. Kodulehel sageli tagasiside kohta pole, aga seda saab näiteks Facebookist.

Ka suhtlus salongiga annab palju aimu sellest, kas nad on meeldivad ja millist taset hoiavad. Võta nendega ühendust, helista ja küsi lisaküsimusi ning tunneta vastuste põhjal, kas salong võiks olla parim, kellelt võtta geellakkimine Tallinnas.

Me ei pretendeeri sellele, kas meil on parim geellakkimine Tallinnas. Teame, et 12 aastat on piisav aeg, näitamaks, et kliendid saavad meie juures suurepärase kogemuse ning jäävad Trendnailsi Küünestuudioga alati rahule.

BRONEERI ONLINE (Tallinn)