Loe, kus on parim pediküür Tallinnas ning miks ka Sina peaksid seda esimesel võimalusel proovima

Suvised ilmad on juba kätte jõudnud! Küllap ootavad juba paljudel reas uhiuued rihmikud ja stiletod, et minna randa, kohvikusse või puhkusele.

Trendnails Küünestuudios on trendikaim pediküür Tallinnas – hoolitsus, mis lisab Sulle enesekindlust rõõmuga suvesse sammuda!

Hoolitsetud varbaküüned ning jalgade hea tervis mängivad kogu välimuse ja esmamulje juures väga tähtsat rolli. Samas on just jalgadel igapäevaselt väga suur koormus: kogu keha raskus puhkab ju tegelikult meie varvastel. Varbaküüned kaitsevad igapäevaselt meie õrna nahka pisitraumade eest.

Jalgade eest hoolitsemine algab korralikust pediküürist. Professionaalselt tehtud pediküür sisaldab ka lõõgastavat ja toniseerivat jalamassaaži, mis toob väsinud jalgadesse uut elujõudu, tagab terve hügieeni ning loomulikult annab küüntele kadestamisväärselt kauni välimuse. Kui Sa veel ei ole endale meie juures pediküüriks aega kinni pannud, siis oleme Sinu jaoks kokku pannud seitse mõjuvat põhjust, miks Sa võiksid seda kohe esimesel võimalusel teha!

  1. Pediküür hoiab jalad puhtad, pehmed ning hea tervise juures. Jalad on üks keha osadest, mis puutub iga päev tolmuga otseselt kokku ning seda iseäranis soojal ajal. Kandes lahtiseid jalanõusid, koguneb tolm nii meie jalanõudesse kui ka varvaste vahele, mis omakorda loob soodsa kasvukeskkonna erinevatele bakteritele ja seenhaigusele. Regulaarne pediküüris käimine aitab sedasorti jalaprobleeme ennetada.
  1. Jalad on korralikult niisutatud. Väga paljud kreemid, koorijad ja dušigeelid sisaldavad ohtralt kunstlikke lisaaineid, mis ei aita kuidagi hoida meie nahka terve ja säravana, pigem vastupidi: kuivatavad ning kahjustavad seda. See kehtib ka jalgade puhul. Kindlasti oled Sinagi mõnikord tundnud, et jalad on kuidagi ebamugavalt kuivad, tuhmi, elutu jumega, võibolla isegi sügelevad või on tekkinud jalgadesse pisikesed lõhed. Sellisel juhul on naha niiskustasakaalu taastamine võtmetähtsusega. Professionaalse pediküüri käigus niisutatakse jalanahka kompleksselt ning põhjalikult, alates jala pealmisest osast kuni varvasteni välja. Samuti tehakse korda küünenahad.
  2. Koorimine eemaldab surnud naharakud. Meie kehale tekib pidevalt loendamatu hulk surnud naharakke – see on osa naha loomulikust uuenemisprotsessist. Siinkohal peaksime aga oma nahale appi tulema ning seda regulaarselt koorima, et eemaldada kõik surnud naharakud, et uued saaksid täies elujõus särada ning nahk normaalselt hingata. Regulaarne koorimine aitab ära hoida mitmeid levinud jalaprobleeme, nagu nt konnasilmad või nahapaksendid.
  3. Vereringe paraneb. Mõnus ning lõõgastav jalamassaaž on enamike jaoks parim osa pediküürist. Naha masseerimine lõdvestab pinges jalalihaseid ning n-ö paneb vere taas käima. Regulaarne jalamassaaž on eriti vajalik neile inimestele, kelle töö nõuab palju jalgadel seismist. Kuna meie organism on täiuslikult üles ehitatud terviksüsteem, siis jalgade masseerimine ning vereringluse ergutamine keha alumises osas mõjub toniseerivalt tegelikult kogu kehale.
  4. Vabaned nahapaksenditest. See, et tallanahk aeg-ajalt pakseneb, on igati loomulik nähtus – seda eriti suvekuudel, kui paljud armastavad paljajalu käia. Sellegipoolest tuleks ennetada nahapaksendite muutumist suuremaks probleemiks, mis annab endast märku nt lõhenenud kandade, konnasilmade vm jalahaiguse näol. Nahapaksendite eemaldamine on pediküüri juures väga tähtis etapp. Professionaalne pediküürija oskab Su jalgade eest hoolitseda nii, et need jäävad pärast mõnusalt pehmeks, siledaks ning niisutatuks!
  5. Ennetad varbaküünte sissekasvamist. Küünte naha sisse kasvamine on valulik probleem, millega paljud on silmitsi seisnud. Küüne sissekasvamise põhjuseid on erinevaid: vale küünelõikamise tehnika, ebasobivad jalanõud jmt. Lastes varbaküüsi lõigata professionaalsel pediküürijal, vähendate küüne sissekasvamise ohtu väga suurel määral ega pea asjatult muretsema varbaküünte õige kasvu pärast.
  6. Turvatunne sellest, et Su jalad on terved ning hoolitsetud. Sinu pediküürija on nagu Su perearst: ta hoolitseb Su jalgade heaolu eest ning on valmis Sind mistahes jala- ja küünemure korral aitama. Temaga saad nõu pidada nii hügieeni, haiguste ennetamise kui küüntele kauni laki kandmise osas. Usaldades oma jalad Trendnailsi küünesalongi küünetehniku hoolde, saad nautida murevaba elu!

Broneeri pediküür Tallinna Trendnails Küünestuudios siin.

BRONEERI ONLINE (Tallinn)